Grup de Terapie Online

Terapia de Acasa
Terapia de Acasa

Acest Grup de Terapie Online este un mediu care unește diferiți oameni pentru același scop: depășirea problemelor psihologice (anxietate, atac de panică, depresie), meditație, cunoaștere, Iluminare. 

Grupul Online ZenSelf este un loc în care să cunoști oameni asemenea ție, cel cu dorință reală de a descoperi starea lucidă și beatifică în care suferința psihologică este depășită în totalitate.

În Grupul Online Zenself tema principală este spiritualitatea. Se discută și se aplică metode în direcția iluminării, realizării sinelui, transcenderii minții, eliminării ego-ului. Această direcție este compatibilă și ajută la eliminarea simptomelor și senzațiilor din anxietate, depresie, atac de panică, insomnie, stres.

Întâlnirile au loc pe Zoom în fiecare luni, de la 19:00 – 21:00. În cadrul acestora, Gențiana și Daniel țin prelegeri (Satsang), predau practici și metode pentru eliminarea anxietății și a agitației mentale, dezvoltarea atenției, detașarea de tiparele mentale disfuncționale. Psihologia, meditația și Realizarea Sinelui se abordează și înțeleg într-un mod simplu și coerent.

grup terapie online
Terapie On-line de acasă

Acest grup online îți oferă oportunitatea de a participa la întâlniri (Satsang), de a adresa întrebări și a de a aplica metode și practici de meditație din intimitatea casei tale. Acest lucru îți poate aduce un plus de relaxare și confort, alături de o cană de ceai pe care o poți savura în timpul sesiunilor.

Puteți urmări fragmente din cadrul acestui Grup de Terapie pe canalul de YouTube ZenSelf sau la secțiunea Galerie Video.

Grup de Terapie Online – Înscriere

Pentru a participa la Grupul Online ZenSelf se plătește un abonament de 300 RON/lună. 

Grup Terapie Reducere
Grup Terapie Online Inscriere

Dacă dorești mai multe informații, lasă-ne un mesaj și vom reveni cu toate detaliile.

Pentru înscriere, lasă un mesaj cu numele tău și alte informații de contact pentru a primi detaliile de participare.

(alte modalități de contact sunt: mail la info@zenself.ro sau mesaj pe WhatsApp la 0744 273 680)

Te așteptăm cu drag în grupul nostru!

Call Now Button