Servicii

Servicii Depasire Anxietate: Sedinte Individuale Servicii Depasire Anxietate: Evenimente si Retreaturi Servicii Depasire Anxietate: Grup de Terapie Online

Gențiana și Daniel oferă servicii depasire anxietate pentru:

  • depasirea simptomelor de anxietate
  • atac de panică
  • depresie
  • terapie de cuplu
  • spiritualitate
  • meditație
  • Realizarea Sinelui

Servicii depasire anxietate

Starea de Iluminare
Starea de Iluminare

Ședințele constau în întâlniri individuale (on-line sau față în față) sau de grup. Acestea se desfășoară într-o atmosferă de prietenie, colaborare și confidențialitate în care parcurgem împreună drumul către starea de luciditate și beatitudine pură care dizolvă orice formă de suferință psihologică.

Ședințele se desfășoară în abordarea ZenSelf, care îmbină psihologia, meditația, spiritualitatea și are ca scop final Iluminarea sau Realizarea Sinelui. Fiecare persoană, indiferent de nivelul cunoștințelor sau punctul în care se află în căutarea sa spirituală este îndrumată cu dedicare, implicare și compasiune către atingerea scopului final, înțelegerea Realității și trăirea stării constant beatifice numită Eliberare, Iluminare, Nirvana, Sahaja Samadhi, Starea Zen.

ZenSelf și Metoda Directă

În cadrul ședințelor noastre se urmăresc două direcții principale:

  1. Metode și practici de meditație pentru dezvoltarea atenției în prezent, îmbunătățirea concentrării, detașarea de gânduri și senzații neplăcute, eliminarea agitației din corp și minte, eliminarea stării de panică, atingerea stării de observare detașată, recunoașterea și aprofundarea percepției pure.
  2. Înțelegerea următoarelor aspecte: diferența dintre trăirea în minte și trăirea în non-minte, ce este ego-ul, percepția, conștiința, cunoașterea reală vs. cunoașterea conceptuală, cunoașterea diferitelor fațete ale existenței (existență, conștiință, beatitudine), atașamente vs. libertate, iubire condiționată vs. iubire universală.

Abordarea ZenSelf este calea directă pentru depășirea anxietății și a altor suferințe psihologice precum și pentru o dezvoltare reală a persoanei pe toate laturile: individuală, a relației de cuplu, eficienței la locul de muncă, în activitățile vieții de zi cu zi și a relațiilor interpersonale.

Viata Fericita
Viata Fericita

ZenSelf este oportunitatea ca tu să îți descoperi adevărata natură liberă și beatifică, să fii cu adevărat autentic, spontan și creativ și să trăiești cea mai intensă și profundă viață.

Aștepțam cu drag să ne cunoaștem,

Gențiana și Dan

Call Now Button